Het verhaal

Waar komt die naam toch vandaan? 

 

Dat wordt ons veel gevraagd toen we voor het eerst Sonnenstraße 11 aan de retailers toonde tijdens Kind & Jugend 2014. Het is een persoonlijk verhaal, een andere droom waar de naam op is geïnspireerd. 

 

Nadat we de mooiste materialen hadden gevonden om babydekentjes van te maken is er lang nagedacht over een merknaam. Na het overnemen van het merk Meyco waarbij de merknaam in stand is gebleven had ik behoefte om het meer persoonlijk te maken. Veel heb ik nagedacht, gewikt en gewogen en toen had ik het....Sonnenstraße 11. Het adres van een klein kerkje in Winterberg. Het project dat mijn man een paar jaar geleden heeft gekocht. Door overname van het bedrijf Meyco is daar tijden niets gebeurd. Een droom die steeds weer wordt uitgesteld, maar een droom die naast het opzetten van een nieuw babybedtextielmerk wel blijft bestaan. Een droom die we hopelijk ooit kunnen afmaken en van kunnen genieten. Hopelijk maakt de ene droom de andere waar ;-)

 

Maar Sonnenstraße 11 staat voor mij ook voor een adres, een adres die bijna iedereen heeft en wat zo belangrijk voor je kan zijn, een thuis. Een thuis waar jij nu je zwanger bent of net bent bevallen, je nog meer thuis zult voelen omdat daar alles samenkomt wat je nodig hebt, je gezin, de mensen van wie je zielsveel houdt. En dat thuis willen wij mooi aankleden met fijne textiele producten die je thuis nog warmer en huiselijker maken. En die je een luxe gevoel geven zodat je optimaal kunt genieten van dat wat het allerbelangrijkste is....

 

Geniet van onze mooie producten en voel je thuis op ons adres!

 

Liefs, 

 

Marina Bekker